مد و زیبایی

مدل لباس و سلامت

مد و زیبایی

مدل لباس و سلامت

دستور پخت کتلت سویا به صورت کامل و ساده

 

کتلت از جمله غذاهایی است که هم طعم بسیار خوشمزه ای دارد و هم خیلی راحت تهیه می شود و به همین دلیل مورد توجه بیشتر کدبانوها قرار دارد. بیشتر مردم تصور دارند که کتلت را فقط می توان با گوشت تهیه کرد اما جالب است بدانید که شما می توانید از مواد جایگزین هم استفاده کنید. یکی از مهم ترین این مواد سویا نام دارد که خواص و فواید فراوانی نیز دارد. اگر دوست دارید با طرز پخت کتلت سویا آشنا شوید، ما را در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.

کتلت سویا

طرز تهیه کتلت سویا

این غذای خوشمزه می تواند یک وعده عالی برای گیاهخواران نیز باشد چرا که همان طور اشاره شد، بجای گوشت از سویا استفاده می کنیم. جالب است بدانید که این کتلت برای اولین بار در رستورانی در سنگاپور تهیه شد و سپس به سایر قسمت های دنیا منتقل شد.

غذاهای همراه

کتلت سویا یک غذای نه چندان سنگین است اما با این حال شما می توانید از آن هم در صبحانه و هم در شام استفاده کنید. نوشیدنی های گیاهی و یا دوغ می توانند یک مکمل عالی باشند. همچنین ماست را نیز در کنار این غذا می توان میل کرد.

مواد مورد نیاز برای تهیه کتلت سویا

+ یک پیمانه سیب زمینی رنده شده

+ سه چهارم پیمانه هویج رنده شده

+ یک دوم پیمانه لوبیا سبز خرد شده

+ یک پیمانه سویا که ترجیحا ارگانیک باشد

+ به میزان لازم روغن

+ یک دوم قاشق چای خوری زیره یا زیره سبز

+ یک قاشق غذاخوری سیر و زنجبیل له شده

+ نمک به مقدار لازم

+ یک چهارم قاشق چای خوری زردچوبه

+ یک قاشق چای خوری پودر گشنیز

+ یک دوم قاشق غذاخوری ادویه هندی

+ سه چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز

+ یک عدد فلفل سبز تند رنده شده

+ یک مشت برگ گشنیز خرد شده

+ سه قاشق غذاخوری آرد برنج

+ یک چهارم پیمانه آب

+ یک دوم پیمانه آرد سوخاری

دستور پخت کتلت سویا

گام اول: در مرحله اول باید هویج و سیب زمینی را خرد کرده و سپس بخارپز کنید. سعی کنید آنها را به خوبی له کنید تا بتوان راحت تر مخلوطشان کرد.

گام دوم: حالا باید سویا را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در آب گرم بجوشانید. این کار را باید تا زمانی که سویا به صورت کامل نرم شد، ادامه دهید. در آخر سویا را بفشارید تا آب اضافی آن خارج شود.

گام سوم: تابه خود را با روغن داغ کرده و زیره را به آن اضافه کنید تا عطر خوبی بگیرید. سیر و زنجبیل را نیز به تابه اضافه کنید تا بوی آنها بلند شود. در ادامه، سایر مواد، یعنی سیب زمینی، هویج و لوبیا سبز را نیز در میان تابه بریزید.

گام چهارم: درب تابه را گذاشته و حرارت را کنترل کرده تا مواد میان آن به خوبی نرم شوند. در این مرحله تمام ادویه ها و نمک را اضافه کنید.

گام پنجم: سویا و برگ گشنیز را اضافه کنید.

گام ششم: بعد از این که مخلوط را به خوبی هم زدید، در این مرحله باید آنها به خوبی به دست بچسبند. در ادامه کتلت های خود را با مواد شکل دهید.

گام هفتم: آرد برنج و آب را در یک ظرف جداگانه ریخته و سپس کتلت ها را در آن بخوابانید.

گام هشتم: حالاها را در پودر سوخاری به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.

گام نهم: تابه را گرم کرده و کتلت ها را در آن سرخ کنید تا زمانی که به رنگ طلایی تبدیل شوند.

آشنایی با دستور پخت خورش گل کلم

حتما شما هم تا به حال مقاله های زیادی در مورد خواص و فوایدی که سبزیجات دارند، خوانده اید. هیچکس منکر این موضوع نیست و به همین دلیل است که بیشتر کارشناسان تغذیه باور دارند ما باید در طول هفته از وعده های گیاهی استفاده کنیم. یکی از بهترین غذاهای اینچنینی، خورش گل کلم نام دارد که طرز تهیه آن بسیار ساده است و هر کسی می تواند آن را تهیه کنید. اگر دوست دارید دستور پخت خورش گل کلم را یاد بگیرید، ما را در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.

دستور پخت خورش گل کلم

دستور پخت خورش گل کلم

گل کلم سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف و ویتامین ث است و به همین دلیل مصرف آن می تواند به صورت موثری به بهبود سلامتی شما کمک کند. علاوه بر این، در این ماده فیبر نیز وجود دارد که در کاهش وزن و تقویت دستگاه گوارشی نقش فراوانی دارد. به همین دلیل، خورش گل کلم یک وعده غذایی سالم و خوشمزه محسوب می شود. دستور پخت خورش گل کلم بسیار ساده می باشد و هر کسی می تواند آن را عملی کند.

غذاهای همراه

این غذا نسبتا سبک است و شما می توانید آن را به عنوان یک شام سالم انتخاب کنید. استفاده از نوشیدنی های تازه و خنک مانند لیموناد، موهیتو و یا مارگاریتا می تواند یک مکمل عالی باشد.

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش گل کلم

+ یک پیمانه و نیم گل کلم خرد شده

+ یک عدد پیاز بزرگ

+ دو عدد گوجه فرنگی

+ یک عدد سیر

+ یک چهارم قاشق چای خوری زنجبیل

+ یک دوم قاشق چای خوری پودر خردل

+ یک دوم قاشق چای خوری زیره

+ یک دوم قاشق چای خوری ادویه هندی

+ یک پیمانه و نیم آب

+ فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم

+ پنج برگ ریحان تازه

دستور پخت خورش گل کلم

گام اول: در مرحله اول گل کلم ها را در یک ظرف ریخته و آنها را در آب گرم غوطه ور کنید تا کمی شکفته شود. سپس آنها را در آبکش قرار دهید تا خشک شوند.

گام دوم: تابه را بر روی گاز گذاشته، کمی روغن بریزید و سیر، ریحان و زیره را به آن اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

گام سوم: پیارز را خرد کرده و آن را به مخلوط بالا اضافه کنید. آنها را به حدی تفت بدهید تا طلایی شوند.

گام چهارم: گوجه فرنگی را به صورت خرد شده و همراه با ادویه به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

گام پنجم: در این مرحله نوبت به اضافه کردن گل کلم می رسید. این مواد را به خوبی در تابه تفت بدهید.

گام ششم: آب را در گام ششم به ظرف اضافه کنید تا خورش گل کلم به خوبی جا بیفند.

گام هفتم: وقتی خورش شما آماده شد، می توانید برگ های ریحان را به آن اضافه کنید.